4 portioner
Ingredienser
400 g rostbiff
1 knippe grön sparris
12 körsbärstomater
1 burk grillad marinerad paprika på burk
2 dl crème fraiche (lättvarianten funkar)
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Riven parmesanost
Fyra portioner nykokt pasta
Gör så här:
Strimla rostbiffen. Skär bort det nedersta på sparrisen. Skär sparrisen på mitten så att du får ca 5 cm långa bitar. Dela sedan varje bit på mitten, och sedan en gång till så att du får strimlor av sparrisen. Eller behåll dem hela om du vill ha rejälare bitar. Häll av oljan från paprikaburken och spara oljan. Mixa paprikan med crème fraîche och ha i lite svartpeppar. Bryn rostbiffen i oljan och stek färdigt, salta och svartpeppra. Fräs sparris och körsbärstomater i lite olivolja. Värm såsen och blanda den med pastan, eller servera såsen bredvid. Servera med rostbiffen och grönsakerna. Riv gärna lite parmesan över också. Smaklig måltid!