• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Karré med bacon

4 portioner

Ingredienser

800 g färdig karré

1 gul lök

4 – 5 soltorkade tomater

Ett knippe basilikablad

1 pkt bacon.

1 burk crème fraîche med parmesan eller tomat och basilika

2,5 dl mellangrädde.

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 °C. Hacka lök och lägg i botten på en ugnsfast form. Finhacka baconet och fräs det. Hacka tomater och basilika. Lägg upp kött, bacon, tomater och basilika varvat. Bred över crème fraîche och häll över grädden. Grädda i cirka 30 minuter och servera med pressad potatis eller ris och en sallad.

Adress

Svarvarvägen 6A

142 50 Skogås

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2025 · iGoMoon Website · Log in