• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

[antal] portioner

Ingredienser

100 g Glasnudlar
2 morötter
0.5 Gurka
1 Röd Paprika
1/3 Salladshuvud (isberg)
250 g Skivad rostbiff
2 dl Saltade cashewnötter
70 g Salladslök
1 dl Koriander – färsk
1 msk Sesamfrö

Dressing
1.5 klyftor Vitlök
2 msk Färsk ingefära
1 Röd chili
2 msk Fisksås – asiatisk
1 tsk Flytande honung
2 msk Lime
2 msk Risvinäger
2 msk Rapsolja
2 msk Vatten
1 tsk Sesamolja
½ kruka Koriander
1 krm Salt Fint

Gör så här:
Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund.

Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj dem i kallt vatten. Strimla köttet. Skala och strimla morötterna. Strimla gurka, paprika och sallad. Skiva salladslöken. Blanda ihop allt och häll över dressingen. Strö över cashewnötter, koriander och sesamfrön.

Adress

Svarvarvägen 6A

142 50 Skogås

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2025 · iGoMoon Website · Log in